KAKO RADI

Djeca mlađa od 1 godine

Treninzi su usredotočeni na pomoć pri puzanju i kretanju djece, koristeći odgovarajuću opremu i vježbe. Aktivnosti za djecu koja još ne mogu hodati imaju za cilj razvijanje koordinacije i pokreta nogu i učenja kako sjesti. Jednostavne vježbe pomažu djeci da razviju ravnotežu. U ovom dobu, SOCATOTS pristup usmjeren je na poticanje razvoja društvenih vještina, osobnosti, komunikacijskih vještina, računanja osnova, razvoju jezika i fizičkog razvoja.

Vjerujemo da ljudi nikad nisu premladi da bi krenuli s učenjem. Svako od tih razvojnih područja provodi se kroz igranje i zabavu. Treninzi prve dobne skupine kraći su od onih za ostale dobne skupine, s obzirom da je i interval koncentracije djece te dobi ograničen.

Djeca od 1-2 godine

Jednom kada djeca prohodaju mogu početi razvijati svoje fizičke sposobnosti u područjima koordinacije, ravnoteže i agilnosti. Koristeći osnovne vještine kontrole lopte, dobivenih tijekom ranih susreta sa SOCATOTS programom, djeca počinju brzo napredovati, primjenjujući ravnotežu koju su već razvili kako bi kontrolirali loptu u zraku na nove načine.

Djeca od 3-5 godine

Aktivnosti za ovu dobnu skupinu usredotočene su na kontrolu lopte i koordinacijskih vještina stečenih tijekom prve i druge skupine treninga. Djeca uče izazovnije naredbe i razvijaju dobre navike kao što su držanje glave ravno dok vježbaju s nogama.

Uvedene su jednostavne aktivnosti vezane uz kontrolu lopte u zraku, a djeca se potiču na poboljšanje vještine žongliranja. Još uvijek rade s roditeljima ili pratiteljima, ali surađuju i s drugom djecom u malim skupinama.

Brazilska nogometna škola

Djeca iznad pet godina koja žele nastaviti svoju avanturu s nogometom mogu se pridružiti Brazilskoj nogometnoj školi koja predstavlja sljedeću etapu u našem razvojnom putu nogometa.
Naša škola je sistematizirani program s detaljnim pristupom i strukturiranim putem prema ciljevima. Pratimo napredak putem našeg programa nagradnih medalja dok polaznici usvajaju preko 200 individualnih nogometnih vještina i ključnih nogometnih poteza.

Naš fokus je na razvoju individualnih vještina i da igrači postanu tehnički superiorni i napredniji te da apsolutno vladaju loptom te da razvijaju potrebne fizičke komponente kako bi se tek kasnije natjecali. Program je zabavan i podučavamo sve pod inspiracijom brazilskog nogometa i brazilskog nogometnog stila.

“Smijati se često i mnogo; Osvojiti poštovanje i naklonost djece; To znači uspjeh.”

[ Ralph Waldo Emerson ]

GALERIJA

Treninzi za djecu od 6 mjeseci
Treninzi prilagođene dobi djeteta
Nogomet s vršnjacima
Tots u akciji!
Treninzi Brazilske nogometne škole
Tjelesne aktivnosti za djecu i roditelje