SOCATOTS

TKO SMO MI

SOCATOTS je vodeći svjetski pružatelj sportskih aktivnosti vezanih za nogomet za malu djecu od šest mjeseci do pet godina. Djeca pohađaju redovite treninge s drugom djecom slične dobi gdje usavršavaju motoričke i socijalne vještine pod nadzorom visokokvalificiranih trenera. Jedinstvena značajka SOCATOTSA je aktivno sudjelovanje roditelja u treninzima.

ŠTO RADIMO

SOCATOTS stvara optimalno okruženje za djecu kako bi razvila svoju fizičku sposobnost i mentalnu agilnost. Program potiče dječje motoričke vještine kroz aktivnosti s loptom, istodobno povećavajući njihovo samopoštovanje i samopouzdanje. SOCATOTS također pomaže djeci da uče brojeve, abecede, boje i dijelove tijela te pojačava pozitivne aspekte njihove osobnosti. Rezultat je zdravije dijete čije su motoričke vještine i kondicija poboljšane. Ustrajnost, koncentracija, memorija i opće kognitivne sposobnosti također su poboljšane.

NAŠA MISIJA

Misija SOCATOTSA je da se što više djece angažira u tjelesnim aktivnostima, koristeći nogomet kao medij. Podučavamo osnovne obrasce kretanja, ravnotežu i motoričku koordinaciju. Najvažnije od svega je što osiguravamo da je tjelesna aktivnost zabavna. Sve što radimo je usmjereno oko pomaganja djeci da se prvo razviju kao ljudi, a zatim kao sportski entuzijasti.

PREDNOSTI

UKUPNI OPĆI RAZVOJ

Naš program podržava ukupni fizički razvoj djeteta, kao i pomaganje intelektualnom razvoju. Svi se treninzi izvode pod vodstvom iskusnih trenera.

POTICANJE FIZIČKE AKTIVNOSTI

Potičemo djecu da uživaju u tjelesnoj aktivnosti, pokazujući im kako trenirati sigurno i odgovorno. Usađujemo djeci osjećaj da je vježba korisna i zdrava.

KONTAKT S DRUGOM DJECOM

U SOCATOTS treninzima djeca se druže s drugom djecom svoje dobi. Uče dijeliti i surađivati ​​te biti kreativni u obavljanju svojih zadataka. Djevojčice i dječaci istodobno zajedno sudjeluju u treninzima.

DJECI PRILAGOĐENE AKTIVNOSTI

SOCATOTS je jedinstven - niti jedan drugi program ne nudi takav potpuno zaokruženi razvoj za dob djece od šest mjeseci do pet godina. Sve aktivnosti su pažljivo osmišljene kako bi bile primjerene dobi i postavljene tako da djeca mogu tijekom cijele godine sudjelovati u njima.

ZABAVA I UČENJE

Aktivnosti su zabavne te su strukturirane kako bi se djeca upoznala s idejom sudjelovanja u organiziranoj aktivnosti.

AKTIVNO SUDJELOVANJE RODITELJA

Sudjelovanje roditelja u treninzima povećava samopouzdanje i samopoštovanje djece, istodobno jačajući emocionalnu vezu između djeteta i roditelja.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Uzimamo u obzir potrebe i napredak svakog djeteta, slaveći njihove uspjehe i pomažući im da prevladaju sva područja koja su im izazovnija.

NOGOMETNE VJEŠTINE

SOCATOTS razvija ispravne vještine s loptom u obje noge. U isto vrijeme podučavamo važnost poštene igre (fer pleja) i poštivanje pravila.

“Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova.”

[ Eleanor Roosevelt ]

PRIJAVA ZA TRENING

Kako se prijaviti? Jednostavno je kao jedan, dva, tri ...

 
 
Ispunite obrazac za registraciju i kontaktirat ćemo Vas kako bismo organizirali besplatnu demonstraciju.
 
 
Dovedite svoje dijete i sudjelujte s djetetom na našem treningu te doživite SOCATOTS iskustvo iz prve ruke.
 
 
Pridružite se SOCATOTS avanturi!

NAŠE VRIJEDNOSTI

  1. 1. Zalažemo se za stvaranje značajne razlike u sferi razvoja i obrazovanja mladih ljudi, širenju granica onoga što se smatra normalnim ili čak mogućim. Vjerujemo u postizanje zabavnog, prijateljskog i sigurnog okruženja.
  2. 2. Želimo potaknuti što više djece i njihovih roditelja da se uključe u tjelesni razvoj jer vjerujemo da isti ima ogroman pozitivan utjecaj na područje obrazovanja, sporta i zdravlja.
  3. 3. Zalažemo se za pomaganje svima koji su uključeni u obrazovanje djece s namjerom da im ponudimo najbolje mogućnosti za rast.
  4. 4. Smatramo da je dobrobit i sigurnost djece najveći prioritet.